DubaiGuide.no

- alt om Dubai

 

Hjem

Om

Kontakt

Annonsere


 

 

Attraksjoner

Opplevelser

Restauranter

Severdigheter

Shopping

Sport

Booking

Hotell

Reiseselskap

Feriepenger og Lån

Flybilletter

Informasjon

Etiske regler i Dubai

Faktaguide Dubai

Fotogalleri

Været i Dubai


Flyplass Informasjon

Gardermoen

Arlanda/Stockholm

Frankfurt/Tyskland

Heathrow/London

Kastrup/København

Schiphol/Amsteram

 

Fly Forsinkelser


®
 


 

Sport i Dubai

 


 

Sport av alle slag er veldig populært i Dubai, hvert år arrangeres det store sportsbegivenheter i byen og nærområdene. Her arrangeres eksempelvis offshore båtrace, (hvor flere norske har deltatt), det arrangeres store golfturneringer, tennisturneringer, ørkenrally og mye mer.


 

 


 

 

 

 


 

 

 

Golf

 

Dubai er en pioner for golf i Midt Østen med standard mesterskaps gress på alle banene, som tiltrekker alle de mest erfarne spillere. Det er nesten ikke til å tro, men midt i det varme ørkenlandskapet i Dubai hvor vann er verdifull resurs, ligger flere av verdens aller fineste golfbaner. Banene som hele uken benyttes av både fastboende og turister er utrolig populære. Her i Dubai arrangeres også store turneringer hvor flere av verdens beste spillere deltar.

 

 

En liten påminnelse er nødvendig for dem som planlegger en golfferie til Dubai - her er det ikke som hjemme, det er utrolig varmt å spille på dagtid. Prøv å få spilletid litt sent på dagen.


 

 

 

Arabian Ranches Golf Club

Arabian Ranches Golf Club, kjent som "Ørkenbanen". Den har selvfølgelig 18 hull og er par 72. Arabian Ranches Clubhouse er åpent 24 timer hver dag alle dager for din reservasjon. Her kan du få en virkelig fin golfopplevelse.

 

Les mer her!

 

 


 

 

 

Four Seasons Golf Club

Four Seasons Golf Club tilbyr alle muligheter for en perfekt golfopplevelse. I tillegg til banen er det her en stor og fin Golf Shop, et Golf Academy, Restauranter, Bar, Hotell og mye mer.

 

Du kan lese mer her!


 

 

 

Andre fine golfbaner / klubber

 

Emirates Golf Club

Dubai Creek Golf and Yacht Club

Jabel Ali Hotel Golf Resort Course

 


 

 

 

Hesteveddeløeløp

 

Dubai's Nad Al Sheba Racecourse

Hesteveddeløp er en meget populær sport i Dubai. Grunnen til dette er antagelig at hesteveddløp er den eneste sporten i Dubai hvor det på enkelte baner tillates spill. Dubai's Nad Al Sheba racecourse / Dubai racing Club ligger bare 10 minutters kjøring fra det kjente Dubai World Trade Centre. Hit kommer hver løpsdag over femten-tusen mennesker. All nødvendig informasjon om spill, tider etc. ligger tilgjengelig på banens website.


 

 

 

Tennis

Tennis er populært i Dubai, og byen har mange fine tennisbaner. I Dubai arrangeres det flere store mesterskap både for damer og herrer som eksempelvis tennisturneringen for kvinner - Dubai Open. (Denne turneringen foregår i samme tidsrom som shoppingfestivalen).

Tennis Dubai        Barclay Tennis Dubai


 

 

 

Vannsport

 

En helt naturlig konsekvens ved at Dubai ligger "helt ved vannet" er vannsport. Her tilbys alle mulige aktiviteter innen denne grenen, som eksempelvis Jetskikjøring, Vannski (også mesterskap), Snorkling, Dykking (også opplæring) og ikke minst her arrangeres hvert år offshore båtraceet - (VM i offshore for de virkelig store båtene, og hvor også flere norske har deltatt)

 

Victory Team har med sine båter flere ganger deltatt i Offshore Racet i Arendal


 

 

 

Kamelrarace

Kamelrace er en stor og populær sport i Dubai og i Emiratene generellt. Slike løp arrangeres nesten overalt og flere ganger i året. Spesiellt arrangeres slike løp i forbindelse med festivaler o.l.

 


 

 

Falk

Oppdrett og bruk / trening av falker er en stor sport i Dubai og i Emiratene generellt.

 

 

 


 


Gullsouken i Dubai. Herkan du  kjøpe gull til 50% av prisene hjemme. 

 

 


AltomFerien

AustraliaGuiden

CubaGuiden

EgyptGuiden

KyprosGuiden

  CruiseGuide

BåtGuiden

AltOmLondon

TunisiaGuiden

 

Alt innhold på CubaGuide.no er opphavsrettslig beskyttet ©